Reserva Contacontes


RESERVA LA TEVA PLAÇA AL CONTACONTES

Dimecres 10.07.24, a les 18 h

Contacontes “La revolta climàtica dels contes” a càrrec de Vivim del cuentu.

Què passaria si els personatges dels contes reclamessin viure en un planeta més net i sostenible?
Sessió de contes sobre el canvi climàtic i la preservació del medi ambient.
A partir de 3 anys.

Dimecres 17.07.24, a les 18 h

Contacontes “A ritme pirata” a càrrec de Mon Mas.

A l’illa més petita del món, només s’hi arriba dins la panxa d’una balena.
A l’illa més petita del món, hi viuen set pirates, es barallen, canten i ba-llen.
Vens?
A partir de 3 anys.

Dimecres 28.08.24, a les 18 h

Contacontes “De quin color és un petó?” i “Les arrugues de l’àvia” a càrrec de La Moixera

De quin color és un petó:
A la Minimoni li encanta pintar mil coses de colors: marietes vermelles, cels blaus, plàtans grocs... però mai no ha pintat un petó. De quin color deu ser? Vermell com una deliciosa salsa de tomàquet? No, perquè també és el color de quan estàs empipat... Deu ser verd com els cocodrils, que sempre li han semblat tan simpàtics? Impossible, perquè és el color de les verdures i no li agrada menjar-ne! Com podria descobrir de quin color són els petons? Mitjançant la música, la dansa i les arts plàstiques, la Minimoni s’endinsarà a través del món dels colors en un viatge fins a les seves pròpies emocions.
Les arrugues de l’àvia
Partint de la conversa d'una nena que sent curiositat per les arrugues de la cara de la seva àvia li pregunta si li molesten. És l'inici d'un diàleg en que la nena descobrirà que cada arruga és un re-cord: n'hi ha que recorden dies feliços, altres dies tristos, però totes i ca-dascuna representen com és de bonica la vida. A partir de 3 anys.

Dimecres 04.09.24, a les 18 h

Taller “Muntatge del coet Apollo 11” a càrrec d’Universquark.

Es mostrarà una maqueta a escala 1:100, explicant com era per fora i per dins. S’explicarà conceptes bàsics de la gravetat, i alhora es construirà un coet, el qual el farem enlairar (es pot fer a l’interior de la biblioteca), explicant els conceptes d’acció/reacció.
En acabar el taller, s’entregarà a tots els participants una bossa amb tot el material necessari perquè puguin muntar a casa seva el mateix coet!
A partir de 7 anys.

Lloc: Biblioteca Comunal Universitària / Museu Fàbrica Reig

Tria les hores de l’activitat

Dades personals

Els camps marcats amb un (*) són necessaris.
El Comú de Sant Julià utilitzarà aquestes dades únicament per gestionar la teva participació. No es compartiran aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres.