Notícies


Un nou carril bici unirà Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella

  • Un nou carril bici unirà Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella
  • Un nou carril bici unirà Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella
  • Un nou carril bici unirà Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella

El Govern i el Comú han signat un conveni de col·laboració per a la construcció d’un nou carril bici entre Les Arades i La Margineda. L’han rubricat, in situ davant de la font de l’Àrtic, els ministres en funcions, Sílvia Riva i Víctor Filloy i el cònsol major, Josep Majoral.
Ambdues administracions busquen promoure una mobilitat més sostenible, sense generació d’emissions de CO2, així com a la vegada poder promocionar la marca, Andorra Territori Ciclista.

Aixií, Josep Majoral ha apuntat que serà un element més en l’aposta del Comú per la mobilitat sostenible i que, a més, donarà molta més seguretat als ciclistes.
En el mateix sentit, la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat en funcions ha assegurat que el carril aportarà un millor confort a l’usuari i ajudarà a la mobilitat en ena zona on hi ha el servei de bicicleta compartida Cicland.
Pel que fa als terminis, el ministre en funcions Víctor Filloy ha destacat que durant els propers mesos es prepararà el projecte i les obres hauran finalitzat a l’estiu.

El Govern serà l’encarregat de desenvolupar el projecte, així com també a efectuar la corresponent reposició del paviment quan escaigui i la senyalització del carril. El Comú, per la seva banda, assumirà les despeses dels enderrocs que siguin necessaris per a l’habilitació d’aquesta nova via ciclable.