Notícies


Tot a punt per l’Aplec de Canòlich

  • Tot a punt per l’Aplec de Canòlich
  • Tot a punt per l’Aplec de Canòlich
  • Tot a punt per l’Aplec de Canòlich

Com cada dissabte darrer del mes de maig, tot està a punt al Santuari de Canòlich per retre homenatge a la patrona de la nostra parròquia. Aviat han començat els primers pelegrins a pujar pel camí o bé per la carretera, mentre d’altres ho fan en cotxe o moto. A les deu hores està prevista la primera missa i un parell d’hores més tard la gran cerimònia oficiada per mossèn Pepe Chisvert acompanyat d’altres capellans.

A dos quarts de deu del matí mossèn Pepe beneirà els pans i ja es podran passar a recollir fins les 12 hores en què les autoritats estaran a missa i el servei quedarà interromput fins que conclogui la litúrgia. Com cada any, els que ho desitgin podran pujar a Canòlich en el servei gratuït de bus comunal de les 8 del matí a dos quarts de cinc de la tarda amb una freqüència de pas cada hora.

Les parades estaran situades al Camp Gran, Les Arades, Rotonda d’Aixovall i al mateix Santuari. La primera sortida es farà des del Camp Gran i la darrera serà des de Canòlich. Tota la programació dels actes es pot consultar a www.santjulia.ad