Notícies


Ses Majestats els Reis d’Orient arriben aquest dilluns a la parròquia

Ses Majestats els Reis d’Orient arriben aquest dilluns a la parròquia

La nit més esperada pels menuts de la casa s’apropa. Després de fer un llarg viatge des del llunyà Orient, Ses Majestats els Reis Mags arriben aquest dilluns a la parròquia carregats de regals. La primera visita la faran als padrins i padrines de la Llar de Lòria sobre les cinc de la tarda.

I una hora més tard començarà el recorregut de la cavalcada des de la Riberola per continuar per l’avinguda Verge de Canòlich fins el carrer Bonaventura Riera per on giraran fins arribar a l’Avinguda Rocafort. D’allà enfilaran cap a les Arades i reprendran, en aquest cas en sentit descendent, l’avinguda Verge de Canòlich fins arribar a la plaça de la Germandat.

La comitiva estarà integrada per tres carrosses –una per cada rei- més la de l’estel que encapçalarà la cavalcada. Un cop arribats a la fi del recorregut, els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar es dirigiran als seus trons instal·lats a l’envelat de la plaça de la Germandat on rebran a tots els nens i nenes que s’acostin a lliurar-los les cartes amb els regals que Ses Majestats els deixaran a les seves llars durant la matinada del sis de gener.