Notícies


S'adjudica el concurs d'idees per a la realització del projecte de l'edifici destina a pisos tutelats

  • S'adjudica el concurs d'idees per a la realització del projecte de l'edifici destina a pisos tutelats
  • S'adjudica el concurs d'idees per a la realització del projecte de l'edifici destina a pisos tutelats

Vuit estudis d’arquitectura han presentat les seves ofertes i, tal com s’establia en les bases del concurs, se n’han imposat tres després d’obtenir les puntuacions més altes en base a diferents criteris de selecció.
 
Així, segons la comissió de selecció formada per 11 components del Comú, el Col·legi d’Arquitectes i externs a l’administració, la millor puntuació ha estat pel despatx Altura amb el lema, “Patis plens de vida”. El segueixen Antoni Riberaygua amb “Construïm el futur” i Marc Rubí amb “2 en 1”. Obtenen premis de 3.000€, 2.000€ i 1.000€ respectivament.
 
D’altra banda, i atenent el resultat del concurs d’idees, el Comú adjudicarà l’encàrrec de realitzar el projecte dels pisos tutelats a Altura per un import de 740.000€, un termini de 140 dies i una proposta de cost de l’obra de 8.000.000€. S’aprovarà en el marc de la propera sessió del Consell de Comú.
 
Els pisos tutelats es construiran a l’entrada del poble, seran d’ús social i es destinaran a persones majors de 65 anys. En aquest projecte hi participen Reig Fundació, Bomosa, la Creu Roja, els marmessors dels hereus de Climent Riera i de Maria Duró, així com el Govern.