Notícies


Naturlandia continua creixent i registra un increment de visitants del 40% durant les festes de Nadal i Reis

Naturlandia continua creixent i registra un increment de visitants del 40% durant les festes de Nadal i Reis

Entre els dies 24 de desembre i 6 de gener, Naturlandia ha incrementat el nombre de visitants en un 40% respecte el mateix període de l’any passat. Una dada molt positiva per si sola, però que a més confirma la tendència de creixement del projecte ja que en la temporada 2013/2104 durant les mateixes dates, l’increment també va ser significatiu amb un 35% de més respecte al Nadal 2012/2013. És a dir, en tres exercicis s’ha passat dels 6.000 als 12.000 visitants.

Pel que fa a aquesta temporada, els dies de més afluència van ser el divendres 2 i el dissabte 3, que en el primer dels casos també coincideix amb les dades d’entrada de vehicles quan es van registrar fins a 15 quilòmetres de cua per poder entrar al país. Pel que fa al perfil dels clients, la majoria procedien d’Espanya i el criteri que ha primat ha estat el de la proximitat geogràfica amb Andorra. Així, els catalans han encapçalat el gruix dels visitants, tot i que també ha vingut gent procedent d’altres comunitats autònomes espanyoles properes al Principat. Igualment, també cal tenir en compte l’augment del temps d’estada i la despesa dels visitants en els diferents serveis com ara restaurants, botigues o fotografies.

Ara Naturlandia es prepara per acollir el proper 18 de gener la Festa de la Neu del Club Súper 3. Sobre aquest darrer esdeveniment es pot obtenir més informació al web www.naturlandia.ad