Notícies


Naturlandia comença el primer de maig la temporada de primavera i estiu

  • Naturlandia comença el primer de maig la temporada de primavera i estiu
  • Naturlandia comença el primer de maig la temporada de primavera i estiu
  • Naturlandia comença el primer de maig la temporada de primavera i estiu

Naturlandia iniciarà aquest cap de setmana del primer de maig la temporada de primavera - estiu 2021. Durant tots els caps de setmana de maig i juny, i el Dilluns de Pentecostés, s'obriran les activitats més emblemàtiques de les dues cotes, fins que al juliol es faci l'obertura diària habitual de temporada alta d'estiu, que inclourà més activitats i novetats. L’horari d'obertura serà de 10 h a 18 h. 

D'aquesta manera, a la Cota 1600 es posarà en marxa el Tobotronc, l’Airtrekk amb la tirolina, l’Airtrekk infantil, el circuit de buggies infantils, el tir amb arc i s’obrirà el restaurant. A la Cota 2000 es podrà gaudir de les activitats de natura, també del minitubby, i s’obrirà la Borda de Conangle, que també ho farà entre setmana, de dimecres a diumenge, amb una nova carta d'estiu.

Aquest calendari d’obertura parcial segueix la planificació inicial de la temporada, tot i que estava subjecte a l’evolució de la pandèmia. Vist que l’arribada de turistes els darrers dies s’ha intensificat gràcies a l’aixecament de les restriccions, es manté aquesta previsió amb la voluntat d’oferir una alternativa d’oci al Principat, garantint sempre totes les mesures de prevenció establertes. Els visitants podran triar entre 2 tipologies d’entrades, així com paquets turístics per als clients estrangers. Es manté la gestió d’accés al Tobotronc amb reserva prèvia, vista la seva efectivitat en l’experiència del client. 

Des de la clausura de la temporada d’hivern, el passat 5 d’abril, Naturlandia treballa en la posada a punt de la temporada d’estiu. Durant aquests dies s’ha fet l’aturada tècnica que ha consistit en la revisió i condicionament de totes les infraestructures, instal•lacions i ginys. A més, es treballa en readaptar les noves rutes de btt, previstes per aquest estiu.