Notícies


Naturland tanca el Pont del Pilar fregant el ple d’ocupació

  • Naturland tanca el Pont del Pilar fregant el ple d’ocupació
  • Naturland tanca el Pont del Pilar fregant el ple d’ocupació

Naturland ha tancat aquest pont llarg de la festivitat del Pilar amb xifres molt positives. Durant els quatre dies de pont, diumenge i dilluns s’ha ocupat al 100% i els altres dos, s’ha arribat al voltant del 80% de capacitat. Naturland segueix obert els caps de setmana del mes d’octubre i fins a l’1 de novembre amb les activitats de la temporada d’estiu i amb els serveis de restauració bàsics.
 
Les previsions per al mes de novembre són d’obrir els caps de setmana només l’activitat del Tobotronc, amb el servei de restaurant de la Borda de Conangle, mentre es realitzen tasques de manteniment de la resta d’infraestructures de cara a l’inici de la temporada d’hivern.
 
Per als pròxims dies al centre s’han previst dues activitats paral·leles de dinamització. La primera tindrà lloc aquest dissabte 16 d’octubre a la Cota 2000. Es tracta d’una sortida micològica amb un tècnic d’Andorra Recerca i Innovació, que explicarà detalls dels fongs que trobem a la muntanya de la Rabassa, a través d’un itinerari pel camp i d’un taller. L’activitat inclou un dinar temàtic amb bolets i altres aliments de la tardor.
 
Per a la nit del 31 d’octubre s’ha previst una excursió nocturna al bosc de la Rabassa, també a la Cota 2000, on es narraran contes i llegendes relacionades amb Andorra. En aquest cas, “La Ruta de bruixes i bruixots”, clourà amb un sopar temàtic a la Borda de Conangle. A més, ja s’han programat unes activitats de trobada amb el pare Noel al mes de desembre, gràcies a l’èxit de l’edició anterior, i que en els pròxims dies ja es posarà a la venda a Naturland.ad. Per a més informació sobre les propostes, els interessats es poden adreçar per correu electrònic a info@naturland.ad. Les activitats requereixen reserva prèvia.
 
En relació a la temporada de neu i a la posada en marxa de l’estació d’esquí de fons, Naturland serà present a la Fira d’Andorra la Vella posant a la venda els forfets de temporada d’hivern a preu promocional i un nou abonament anual que permetrà l’accés a l’estació d’esquí de fons, a Naturland Bike Center i que també inclourà l’entrada Aventura.