Notícies


Naturland, seu de “La Granja Andorra Pirineus”

  • Naturland, seu de “La Granja Andorra Pirineus”
  • Naturland, seu de “La Granja Andorra Pirineus”

Naturland serà la seu, a partir del 2022, de “La Granja Andorra Pirineus”, un centre que té com a objectiu entrenar les competències emocionals de les i els alumnes, siguin nens o adults, mitjançant el Mètode La Granja©?, amb resultats demostrats científicament, a través d’activitats d’outdoor aprofitant el seu alt impacte.

Per presentar aquest nou projecte entre la comunitat educativa del país, aquest dimarts s'han fet dues conferències gratuïtes a l'auditori Rocafort del Centre Cultural de Sant Julià de Lòria, amb l’objectiu de sensibilitzar els professionals de la importància de l’educació emocional com a una eina educativa de primer ordre dins del sistema educatiu del país.
 
Cristina Gutiérrez Lestón ha estat la ponent encarregada d'explicar com es pot introduir l’Educació Emocional aplicada a l’escola, així com les conseqüències emocionals de la pandèmia de la Covid-19. Tot plegat, ha mostrat la necessitat d’un projecte com el de “La Granja Andorra Pirineus” a Naturland, obert al públic escolar, però també a particulars, a partir de la primavera de 2022.