Notícies


Naturland renova la web de cara a l’estiu i presenta un nou sistema de vendes per donar millor servei

  • Naturland renova la web de cara a l’estiu i presenta un nou sistema de vendes per donar millor servei
  • Naturland renova la web de cara a l’estiu i presenta un nou sistema de vendes per donar millor servei

Naturland encara l'estiu amb un web renovat i un nou sistema de venda automàtica amb l'objectiu de donar millor servei a la clientela sota el lema 'Lliures per natura'. El nou web presenta una interfície més visual i intuïtiva per facilitar la navegació, atraure més visites i generar més vendes.

Així doncs, la nova temporada d'estiu consolida espais de referència com el Naturland Bike Center, amb més de 70 quilòmetres d'itineraris marcats de diferents nivells i zones tècniques on principiants i experts poden posar a prova el seu talent, amb la 'Skillzone' (zona tècnica avançada), la 'Jumping zone' (zona per pràctica de salts), el 'Pump Track' i la 'kids zone' per la canalla, on poden practicar amb les 'pushbikes' que també poden llogar al centre.

L'equipament ofereix, com és habitual, una àmplia gamma d'entrades que donen accés a un conjunt d'activitats, que donen resposta a tota mena de públics i preferències, entre les quals destaca l'N'boscat, un recorregut acrobàtic en alçada de més de 500 m de longitud ubicat al bosc.

A més del Tobotronc -el tobogan de natura més llarg del món- i l'Airtrekk, es manté l'àmplia oferta que el centre outdoor d'Andorra ofereix als seus visitants i que inclou múltiples possibilitats i propostes adreçades a tota mena de públics, amb propostes com la tirolina, el tir amb arc i el jeep a pedals.

També es podrà continuar gaudint del 'tubbing' (baixada damunt d'un dònut sobre pista sintètica), de l'sklide (baixada damunt d'un trineu per pista sintètica), del circuit esquirol (circuit de xarxes elàstiques penjades dels arbres), de l'Xtrem Jump (salt de 6 m d'alçada), del laberint, de la ruta guiada 'Els secrets del bosc', la granja d'animals i l'aula de natura, així com de la tirolina de corbes 'Forestline'.

Pels més petits, el centre proposa l'entrada Naturkids i Naturkids +: entrades que permeten als més petits de la casa d'entre els 3 i els 6 anys gaudir d'un dia ple d'emocions i activitats i que inclou l'Airtrekkids (a partir de 1m), una mini tirolina, els llits elàstics, el tubbing, l'sklide, el laberint, el circuit esquirol (a partir de 4 anys), els tallers infantils, la granja d'animals, la ruta guiada Els Secrets del bosc, el passeig en poni, l'aula de natura i el tractor a pedals.

A més, es poden fer excursions a cavall, i com és habitual es continuen oferint experiències que combinen l'activitat a la natura amb serveis gastronòmics per proporcionar vivències úniques en un entorn inigualable a l'hora del capvespre. El Tobotronc capvespre, el capvespre a cavall o les llàgrimes de Sant Llorenç en són alguns exemples, amb la novetat enguany dels 'Capvespres amb BTT'.

Aquesta temporada el centre continua apostant per la restauració amb una oferta variada i adaptada a tota mena de públics amb un nou punt d'hamburgueseria per la cota 1.600, per donar més rotació i servei al client, i impulsa els seus allotjaments: la Borda de Conangle Mountain Lodge, el refugi d'entrenament en alçada i l'alberg Naturland.