Notícies


Naturland presenta la temporada d’hivern apostant per la sostenibilitat i amb l’objectiu de popularitzar l’esquí nòrdic

  • Naturland presenta la temporada d’hivern apostant per la sostenibilitat i amb l’objectiu de popularitzar l’esquí nòrdic
  • Naturland presenta la temporada d’hivern apostant per la sostenibilitat i amb l’objectiu de popularitzar l’esquí nòrdic

Naturland presenta una nova temporada d'hivern plena de novetats entre les quals destaca: l'SNOW SCOOTER, rutes guiades sobre la neu pels camins de la Rabassa en uns nous patinets elèctrics. Aquesta activitat es podrà fer conjuntament amb les MOONBIKES (moto elèctrica monoplaça), de manera que els grups i famílies podran triar entre diferents tipus de vehicles elèctrics per fer l’activitat.
 
Una altra novetat és el TRINEU TOUR AVENTURA, una còmoda passejada en un trineu de fins a 9 places, arrossegat per una moto de neu. Es tracta de sortides adreçades a tot tipus de públic i permet arribar als indrets més emblemàtics des d’on admirar els paisatges de la Rabassa, a tocar dels peus del Pic Negre.
 
A aquesta proposta se sumen les “Nits Nòrdiques La Rabassa”: unes sessions on el Centre oferirà una varietat d’activitats entre les 17.00 h i les 20.00 h del vespre, animades per l’obertura del restaurant de la Borda de Conangle i la seva terrassa. L’aposta per seguir promocionant l’esquí nòrdic al país compta amb jornades de portes obertes que permeten fer una primera presa de contacte amb aquest esport.
 
En aquesta activitat es dona accés lliure a les pistes amb la intenció de motivar al màxim de gent i oferir una nova opció lúdica als vespres d'Andorra. S'oferiran dates en caps de setmana per donar cabuda al màxim de gent, tant turistes com nacionals. Per apropar la pràctica de l’esquí nòrdic a tothom, l’estació facilitarà el material de forma gratuïta en aquestes jornades, així com classes col·lectives d’iniciació sota reserva a la web.
 
Pel que fa a les entrades, Naturland amplia l’oferta amb l’entrada MUNTANYA, disponible tots els caps de setmana (excepte vacances i ponts) i que inclou 2 viatges al Tobotronc, l’Airtrekk i la tirolina, el Circuit Esquirol, els trineus nòrdics, les raquetes de neu i l’N’boscat, un atractiu que es va presentar el passat estiu i que s’estrena també en la temporada d’hivern. 
 
Amb l’objectiu de continuar promocionant l’esquí nòrdic entre el gran públic torna l’entrada  “EMOCIONS A FONS”, que inclou un dia complet per gaudir d’aquesta activitat, amb un bon dinar al restaurant Borda de Conangle.
 
L’N’BOSCAT, una de les novetats d’aquest any, continua en temporada d’hivern amb un  recorregut acrobàtic en alçada de més de 500 metres de longitud ubicat al bosc, amb 21 plataformes de diferents jocs com ponts tibetans, ponts penjants, xarxes i balancins, a més de tenir un total de 9 tirolines.
 
Pels més menuts el centre posa a la seva disposició l’entrada NATURKIDS i la NATURLANDKIDS que inclouen, entre d’altres, Airtrekkids, la mini tirolina, les passejades amb poni, les rutes guiades amb raquetes de neu o els trineus kids.
 
Pel que fa a la Cota 2.000, l’entrada LA RABASSA ofereix el forfet d’esquí nòrdic -amb el lloguer del material inclòs- una ruta guiada amb raquetes d’una hora i mitja, el lloguer de les raquetes, els trineus infantils i l’N’Boscat.
 
Aquesta temporada el Centre continua apostant per la restauració amb una oferta variada i adaptada a tota mena de públics amb quatre punts repartits entre les dues cotes i impulsa els seus allotjaments: la Borda de Conangle Mountain Lodge, el refugi d’entrenament en alçada i l’alberg Naturland.