Notícies


Naturland encara la Setmana Santa amb una oferta plena d’activitats i les pistes d’esquí obertes si el clima ho permet

Naturland encara la Setmana Santa amb una oferta plena d’activitats i les pistes d’esquí obertes si el clima ho permet

Del 23 de març a l’1 d’abril les instal·lacions de la cota 1.600 estaran obertes, oferint les nostres activitats habituals: Tobotronc, Airtrekk, Tirolina, Tobogan Sklide, Circuit Esquirol, Airtrekk Kids i les passejades en poni.

 

A partir del dijous 28 de març afegirem a l’oferta el Forestline, l’única tirolina d’Andorra amb revolts, i el Tubbing. A la cota 2.000 continuen obertes dues de les pistes d’esquí nòrdic, que es mantindran obertes mentre les condicions de la neu ho permetin, així com el circuit acrobàtic N’Boscat i la ruta guiada “els Secrets del Bosc”.

 

La temporada d’hivern clourà el 7 d’abril, però fins llavors, del 2 al 5 d’abril mantindrem les pistes obertes sempre que los condicions siguin favorables. I pel cap del setmana del 6 i 7 d’abril tornarem a obrir les activitats de la cota 1.600.

 

Pel que fa a l’oferta gastronòmica, a la cota 2.000 es pot gaudir de la cuina de muntanya a la Borda Conangle, i a la cota 1.600 de “La Cafeteria”. I per aquells que volen allargar l’estada a Naturland i fer una escapada 100% natura, podran fer-ho al Mountain Lodge de la Borda de Conangle.