Notícies


Movlav arriba a la segona edició

Movlav arriba a la segona edició

Després d’una primera presa de contacte amb els joves i les entitats durant la primera edició del Movlav, aquest any se’n celebra una segona del 2 de març al 17 de juny.
Al llarg de 4 mesos, i tal com ha explicat en la roda de premsa de presentació del projecte el seu impulsor David Murias, l’objectiu no és proposar concursos on es busqui l’afluència i la participació dels joves, sinó que les noies i els nois participin i treballin en cinc àrees concretes.
De fet, de les diferents activitats que es van organitzar la primera edició van sorgir necessitats diverses, cinc àrees de treball: la motivació, l’autoestima, les relacions humanes, el futur i els valors humans. Així, escoltant les opinions dels joves i els seus punts de vista es portaran a termes els següents projectes: comunitats de joves, e-games i entorn del jovent. En aquest sentit, la cònsol menor ha assenyalat que, per primer cop, es farà un taller extraescolar d’e-games i educació pensat pel jovent però que també anirà acompanyat d’una xerrada per a les famílies.
La festa d’inauguració tindrà lloc el dissabte 4 de març i s’han previst 13 activitats.
La primera edició de Movlav va comptar amb 20 concursos i hi van participar 317 noies i nois.