Notícies


Lliurats els premis del 3er concurs de fotografia Descobreix la Vall del Madriu-Perafita-Claror

  • Lliurats els premis del 3er concurs de fotografia Descobreix la Vall del Madriu-Perafita-Claror
  • Lliurats els premis del 3er concurs de fotografia Descobreix la Vall del Madriu-Perafita-Claror
  • Lliurats els premis del 3er concurs de fotografia Descobreix la Vall del Madriu-Perafita-Claror

Amb la voluntat de donar a conèixer el ric patrimoni de la vall, enguany s’ha organitzat el 3er Concurs de fotografia “Descobreix la Vall del Madriu-Perafita-Claror”. En aquesta tercera edició, la temàtica del concurs ha estat lliure a fi que els participants descobrissin i fessin descobrir a través de les seves fotografies l’important patrimoni natural i sobretot cultural que va valdre a la vall ser inscrita a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO l’any 2004.
 
10 participants han presentat un total de 26 fotografies al concurs que han estat valorades en funció de la seva qualitat, originalitat i creativitat. Com indicaven les bases del concurs, el jurat ha escollit la primera i la segona fotografia guanyadora entre totes les presentades, mentre que la votació del tercer premi ha estat per votació a les xarxes socials. Els guanyadors han estat en primer lloc la Sofia Ortun amb la fotografia “La mare del Riu”; el segon premi ha anat a parar a mans de  Karim Nafei amb “Cavalls dins d’una cabanya” i el tercer lloc se l’ha endut Agustí Canals amb “Riu Madriu”.

L’entrega de premis s’ha fet aquest dimecres a la cafeteria Bon Appetit de Carrefour-Andorra 2000. Aquesta entitat no només ha cedit l’espai per poder fer aquest lliurament de premis, sinó que a més ha subvencionat el 3er premi del concurs, dotat amb un xec de 100€. Els primer premi, dotat d’un xec de 300€ i segon premi, dotat de 200€, són gentilesa de la Comissió de gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror.

Abans del lliurament dels guardons, el cònsol major de Sant Julià de Lòria i president de torn de la Comissió de Gestió, Josep Majoral ha recordat que  “l’objectiu dels quatre comuns que integrem la Comissió  és la protecció, la conservació i la difusió del extraordinari patrimoni de la vall”. De fet, l’organització d’aquest concurs permet complir amb aquest objectiu de difusió apropant aquest patrimoni a tota persona que hi participi, ja sigui amb les seves fotografies com amb les seves votacions a les xarxes socials.