Notícies


La sisena Fira del Vehicle d’Ocasió amplia espais i tornarà a celebrar-se a la Borda Huguet per tercer any consecutiu

  • La sisena Fira del Vehicle d’Ocasió amplia espais i tornarà a celebrar-se a la Borda Huguet per tercer any consecutiu
  • La sisena Fira del Vehicle d’Ocasió amplia espais i tornarà a celebrar-se a la Borda Huguet per tercer any consecutiu
  • La sisena Fira del Vehicle d’Ocasió amplia espais i tornarà a celebrar-se a la Borda Huguet per tercer any consecutiu

En un període en què les vendes de vehicles han patit un lleuger estancament degut a un cúmul de factors, la Fira del Vehicle d’Ocasió que se celebrarà el proper cap de setmana del 15 i 16 de juny pot ser un baló d’oxigen per als concessionaris i els compradors. “Pot ser un revulsiu per vendre vehicles ja que la fira n’oferirà de tota mena”, ha manifestat la consellera de Turisme, Judith López. 

La mostra, que assoleix la sisena edició, tindrà per tercer cop l’escenari immillorable de la Borda Huguet, un espai de 7.000 metres quadrats situat entre les places d’Isidre Valls i del Solà, al marge dret del riu sota del vial. Enguany, però, la novetat serà que l’aparcament que hi ha al costat de l’Espai Benestar i tota la zona blava de la part dreta del via en sentit baixada s’habilitaran per exposar vehicles. 

Aquest fet comporta que enguany seran 250 els vehicles que es podran veure i 15 concessionaris els que estaran presents quan en les dues edicions anteriors celebrades al mateix indret el nombre va ser de 150 vehicles i 11 expositors. “Cada anem ampliant i estem molt contents perquè cada cop més rebem més demanda de presència per part del sector quan abans érem  nosaltres els que els havíem d’anar al darrera”, ha comentat la cap de Reactivació Econòmica del Comú, Anna Majoral.

N’hi haurà vehicles de tot tipus com ara quilòmetre zero, primeres marques, d’ocasió, autocaravanes, potser alguna moto o quad... A banda dels cotxes que sempre son el gran atractiu, a la fira hi haurà l’emissora de ràdio Cadena Pirenaica que anirà amenitzant la mostra amb entrevistes als expositors i fil musical. També hi haurà música en directe a càrrec de Vibrand el dissabte en sessió doble a les 12.30 i 18.30 hores i el diumenge a les 12.30. 

L’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA) també tindrà el seu espai, l’entitat financera Creand tindrà un estand per facilitar el finançament dels possibles compradors i un restaurador de la parròquia oferirà servei de bar. “Per nosaltres és una activitat més que dona moviment al sector comercial de la parròquia”, ha explicat López. 

L’estructuració de l’espai del recinte firal estarà confeccionada d’una manera que permetrà que el comprador que ho desitgi pugui provar el vehicle abans de decidir-se a adquirir-lo, ja que hi haurà un carril d’entrada i sortida al llarg del terreny. També hi haurà servei de seguretat durant tot el cap de setmana i l’horari serà de 10 a 20 hores el dissabte i una hora menys el diumenge en què es tancarà una hora abans.