Notícies


La Pizzeria Angelo s’emporta el primer premi del jurat de la 15ena edició de la Ruta de la Tapa

  • La Pizzeria Angelo s’emporta el primer premi del jurat de la 15ena edició de la Ruta de la Tapa
  • La Pizzeria Angelo s’emporta el primer premi del jurat de la 15ena edició de la Ruta de la Tapa
  • La Pizzeria Angelo s’emporta el primer premi del jurat de la 15ena edició de la Ruta de la Tapa

Després del descomunal èxit de la quinzena edició de la Ruta de la Tapa que va batre tots els registres anteriors, avui hem conegut els establiments premiats dels quals la Pizzeria Angelo ha estat reconeguda pel jurat com el que va oferir la millor tapa amb Espectacle per al teu paladar i un premi de 500 euros aportats pel principal patrocinador Estrella Damm.

En segon lloc ha quedat el triomfador de l’any passat, el Racó de l’Anna amb la tapa Comecoco d’espelta amb patés del Racó i vinagreta de fruits vermells i ha estat premiada amb 400 euros també a càrrec d’Estrella Damm. És la decisió que va prendre el jurat integrat pel xef Carles Flinch, la dietista, Lucía Abreu i l’antiga regent del Bar La Valireta, Carmen Toledo.

També hi hagut un premi de 300 euros per al Bar La Valireta, en aquest cas aportat per Construccións Pujal i atorgat pels Creadors de Continguts Gastronòmics i un altre del mateix import gentilesa d’Unida Qualitat i Prevenció per al Fusió Crep&Burguer com a premi del públic. El primer d’ells oferia la tapa Menja’m la galta, mentre que en el segon es va poder degustar el producte Sabors.

La cònsol menor, Sofia Cortesao s’ha felicitat pels resultats tenint en compte que han estat només quatre dies i a assenyalat que “es va optar per aquesta fórmula a petició dels restauradors i segurament és l’encertada i és amb el format que segurament seguirem treballant”.

Enguany eren 14 els establiments que van participar amb el mateix nombre d’especialitats i cal recordar que en només quatre dies es van vendre 9.217 tapes per les 9.829 que es van vendre el 2023, tot i que cal tenir en compte que l’edició de l’any passat va durar deu dies. L’acte de lliurament dels premis ha tingut lloc a la sala Sergi Mas i ha comptat amb la presència dels cònsols, Cerni Cairat i Sofia Cortesao i la consellera de Cultura i Gestió de Persones, Teresa Areny i el conseller d’Esports, Marc Ferré.