Notícies


La Fira del Vehicle d’Ocasió tanca les portes amb una gran afluència de públic i bones dades pel que fa a les vendes

  • La Fira del Vehicle d’Ocasió tanca les portes amb una gran afluència de públic i bones dades pel que fa a les vendes
  • La Fira del Vehicle d’Ocasió tanca les portes amb una gran afluència de públic i bones dades pel que fa a les vendes
  • La Fira del Vehicle d’Ocasió tanca les portes amb una gran afluència de públic i bones dades pel que fa a les vendes

Èxit d'afluència i negoci a la Fira del Vehicle d'Ocasió i l'autocaravana celebrada el passat cap de setmana a la Borda Huguet. Així ho ha manifestat aquest diumenge el cònsol major, Josep Majoral, qui ha apuntat que la nova ubicació de la cita ha donat més facilitats amb visitants i compradors. “Hi ha hagut més afluència que l'any passat, l'espai també s'hi presta més, ja que en tenir el carril lateral la sortida per provar els vehicles és més pràctica i no genera problemes”, ha indicat.
En referència al nombre d'automòbils venuts, -n’hi havia exposats uns 200- ha asseverat que tots els concessionaris han tingut vendes, tot i que no disposen de la xifra, i també “hi ha hagut molts contactes amb compromís de compra que segurament s'acabaran oficialitzant la setmana vinent”. Majoral també ha fet el punt sobre el sector de l'autocaravana, exposant que “ha estat un èxit total” i ha recordat que es tracta d'una modalitat de transport que es troba en creixement.
El cònsol també ha fet referència a la situació del sector de l'automòbil arreu del món, el qual pateix un endarreriment en l’entrega de les demandes, motiu pel qual ha manifestat que esdeveniments com la fira del vehicle d'ocasió “prenen més sentit que mai”. Respecte als preus, ha indicat que són els respectius concessionaris qui els fixen i el Comú no hi pren part. En relació amb la ubicació de l'edició de l'any vinent, ha apuntat que el terreny de 7.000 metres quadrats on s'ha emplaçat enguany, la Borda Huguet, és de propietat privada i coneix si la família té projectes personals pensants, per aquest motiu encara es desconeix on podria anar la fira el 2023.
Per cloure, ha fet balanç general de totes les activitats que acollia Sant Julià aquest cap de setmana i ha destacat la gran afluència que ha tingut el mercat 'outlet' i el primer cap de setmana de la Ruta de la tapa. "Ha vingut molta gent de fora de la parròquia a fer la Ruta baixant expressament per l'activitat", ha dit. 
 
Pel que fa a  la fira Outlet, hi ha hagut una part exterior amb 20 casetes de tota mena de productes, i una interior on una desena de botiguers, majorment de la parròquia, exposaran principalment roba i complements a preus molt interessants.
 
A banda dels vehicles que sempre son el gran atractiu, a la fira del Vehicle d’Ocasió hi ha hagut una emissora de ràdio que ha anat amenitzant la mostra amb entrevistes als expositors i una part d’especialistes relacionats amb el món del motor que oferien revisions mecàniques i accessoris entre d’altres opcions. També hi havia un circuit de motos elèctriques, tallers, una zona descans amb una food truck i un disc jockey. Com que els concessionaris oferien vehicles amb importants descomptes, també hi havia entitats bancàries per informar sobre les condicions de finançament.
 
La mostra es va inaugurar dissabte en una breu cerimònia en què mossèn Pepe va fer la benedicció en presència dels cònsols i