Notícies


La Biblioteca posa en marxa un servei de préstec a domicili totalment gratuït

La Biblioteca posa en marxa un servei de préstec a domicili totalment gratuït

La Biblioteca Comunal Universitària posa en marxa una proposta nova que consisteix en oferir un servei de préstec a domicili per tal de facilitar l’accés a persones amb problemes de mobilitat temporal o permanent (gent gran, malalts crònics, persones en període de convalescència, amb discapacitats físiques...) al material de la biblioteca sense necessitat de desplaçar-se fins al centre, facilitant així l’accés a una de les opcions de cultura i lleure que ofereix la parròquia.

Un dels altres objectius d’aquesta iniciativa, completament gratuïta, és que els usuaris mantinguin l’hàbit de lectura i la relació amb la biblioteca malgrat es trobin en condicions d’immobilitat, millorant la socialització d’aquestes persones i contribuint al seu desenvolupament personal. El nombre màxim de préstecs és de 8 documents en total, i durant 30 dies amb possibilitat de renovar fins a dues vegades, sempre i quan cap altre usuari no l’hagi reservat o no hagi passat la data de retorn. Per sol·licitar el servei, s’ha de disposar del carnet de la biblioteca i contactar per telèfon al 744044 o per correu electrònic biblioteca@comusantjulia.ad

La Biblioteca confirmarà la petició l’endemà de la sol·licitud i informarà de l’hora aproximada del servei al domicili. De la mateixa manera, quan calgui fer una devolució es concretarà el dia i l’hora de la recollida.