Notícies


La 39ena Fira de Santa Llúcia tindrà moltes activitats paral·leles i la implicació d’entitats i col·lectius diversos

  • La 39ena Fira de Santa Llúcia tindrà moltes activitats paral·leles i la implicació d’entitats i col·lectius diversos
  • La 39ena Fira de Santa Llúcia tindrà moltes activitats paral·leles i la implicació d’entitats i col·lectius diversos

La 39ena edició de la Fira de Santa Llúcia obrirà les portes el primer cap de setmana del mes de desembre amb la plaça de la Germandat com a epicentre. La mostra amb parades de productes nadalencs de tota mena començarà el dia 1 i tancarà les portes el dia 3, però fins el 9 hi haurà tot un seguit d’activitats de divers caire i en diferents indrets.

La cònsol menor, Mireia Codina i la cap del Departament de Turisme, Canòlich Ribot han presentat avui la fira que comptarà amb una vintena de parades amb el mateix format que l’any passat. La inauguració coincidirà amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc de la parròquia i s’oferirà un espectacle a càrrec de la companyia Líquid Dansa que ja van estrenar en la segona edició del Festac el passat octubre.

Com en d’altres edicions, diferents entitats i col·lectius de la parròquia s’han volgut implicar en la mostra com ara la Colla Laurediana o bé l’Escola d’Art amb espectacles, tallers i activitats de tota mena.  En aquest sentit, els joves han preparat un espai Chill Out a l’aparcament Reig Patrimonia de la plaça de la Germandat. Ribot ha explicat el programa, que comptarà amb activitats per a tots els assistents i per a totes les edats.

El cartell de la fira ha estat creat per la dissenyadora Cristina Rodríguez, més coneguda com a Crisisart. "Tindrem varietat: hi podrem trobar des de la clàssica ponsètia de Nadal, fins a productes gastronòmics com crepes, obsequis nadalencs, decoracions o productes artesanals" ha manifestat Ribot.

Com a novetat, la fira disposarà de la proposta 'Aroma de la Dama Blanca', que ja es va inaugurar aquest estiu i que es trobarà al bell mig del camí de la Senyoreta en un dels elements de l'itinerari creat pel projecte Sant Julià Màgica. Vinculat amb aquesta activitat infantil, l'oficina de Turisme posarà a la venda un 'mikado' amb aquesta aroma particular a un preu de dotze euros durant el mateix cap de setmana de la fira. El programa detallat de la Fira de Santa Llúcia amb tots els horaris de les activitats ja es pot consultar a través del web del comú.