Notícies


La 2a cita de la 9a Temporada d’Òpera arriba a Sant Julià de Lòria amb “Gran missa en do menor” de Mozart

La 2a cita de la 9a Temporada d’Òpera arriba a Sant Julià de Lòria amb “Gran missa en do menor” de Mozart

L’obra musical de Wolfgang Amadeus Mozart, Gran missa en do menor, es representarà diumenge vinent a l’església parroquial de Sant Julià de Lòria.
 
En aquesta ocasió, Andorra Lírica col·labora amb la societat coral El Vallès. La direcció musical d’aquesta peça de gran format que Mozart va compondre entre 1792 i 1793, recaurà en Francisco Antonio Moya i comptarà amb 4 solistes vocals, Jonaina Salvador, Alexia Vázquez, Jordi Casanova i Jordi Jiménez, a més d’un quintet de corda i un trio de vents i orgue.  

 Gran missa en do menor es representarà diumenge 4 de febrer a les 18h sota format de taquilla inversa, amb aportació voluntària a la sortida de l’espectacle.

Arran de l’incendi del Centre cultural i de congressos Lauredià, és la segona vegada, després de l’obra Tosca, que Andorra Lírica adapta el format d’un dels seus projectes i el trasllada a l’església.
 
En la línia de donar suport al teixit artístic local, aquest 2024 el Comú destina 20.500 € a Andorra Lírica. Queda per definir el format d’un segon projecte que veurà la llum al llarg de l’any.