Notícies


L’Escola d’Art segueix amb els cursos culinaris i ara ofereix un de Fondue a l’estil suís

L’Escola d’Art segueix amb els cursos culinaris i ara ofereix un de Fondue a l’estil suís

L’Escola d’Art continua desplegant el calendari de cursos culinaris i a partir d’aquest dimarts 17 de març ofereix un de Fondue fromage a l’estil suís a càrrec del xef Guille Cervera. Els que vulguin aprendre a preparar aquest plat, poden triar entre els dies 17, 18 i 19. En el primer i el tercer dels casos, en horari de 20 a 22 hores, i de 10 a 12 en el cas del dia 18.

El curs tindrà lloc a la cuina de l’Escola d’Art amb un preu de 22 euros i adreçat a majors de 14 anys. Es treballarà en les diferents tècniques de fondue de formatge amb una proposta centrada en la barreja de tres formatges suïssos, vi i aigua de vida per aconseguir un sabor molt muntanyenc. Els alumnes només han de dur el davantal i les inscripcions es poden formalitzar al Centre cultural i de congressos lauredià trucant al número 744-044.