Notícies


L’Escola d’Art engega el curs 2022/2023 amb la novetat de poder inscriure nadons a partir dels sis mesos d’edat

  • L’Escola d’Art engega el curs 2022/2023 amb la novetat de poder inscriure nadons a partir dels sis mesos d’edat
  • L’Escola d’Art engega el curs 2022/2023 amb la novetat de poder inscriure nadons a partir dels sis mesos d’edat
  • L’Escola d’Art engega el curs 2022/2023 amb la novetat de poder inscriure nadons a partir dels sis mesos d’edat

L’Escola d’Art del Comú de Sant Julià de Lòria ja porta una setmana desenvolupant tallers des que el 12 de setembre comencessin les múltiples activitats incloses en el programa. L’oferta es divideix en cinc grans blocs com ara mindfulness, belles arts, arts plàstiques, arts i oficis i espai cuina. Dins d’ells hi ha tallers de dibuix i pintura, de gravat, d’història de l’art, de ceràmica de joieria, de talla de fusta, de costura, de punta de coixí, de patchwork i de tapís entre d’altres.

Una de les novetats és que enguany es poden inscriure nadons des dels sis mesos fins els dos anys que, acompanyats per algun dels seus progenitors, un d’ells o bé un familiar, podran començar a explorar i jugar amb aspectes com ara els colors, les textures, les formes... Una altra és el taller de patronatge perquè els inscrits aprenguin a confeccionar la seva pròpia roba i també està la del mindfulness per treballar la concentració a través de l’art.

La responsable de l’Escola d’Art, Maria Lluelles ha destacat que “no sabem com anirà el tema dels nadons, però aquest any tenim molts adolescents i adults interessats en diversos tallers”.

De la seva banda, la cònsol menor, Mireia Codina s’ha mostrat contenta des de poder presentar un any més tantes activitats en un centre plenament consolidat en què nombrosos alumnes acaben la seva formació i marxen fora per ampliar estudis superiors. “És més que una activitat extraescolar on es transmeten molts valors que a vegades porta a que alguns facin de l seu hobby la seva manera de viure”, ha manifestat Codina que també ha destacat el nivell i la dedicació dels docents de l’Escola d’Art.

Pel que fa a les inscripcions, s’estan recuperant nivells d’abans de la pandèmia que ja van començar el curs passat. Ara mateix, s’estan rebent demandes d’inscripció a diari i fins el moment hi ha apuntats 70 joves i 60 adults, tot i que s’espera la xifra augmenti perquè “hi ha gent que ens ha dit que començaran a l’octubre”, ha dit Luelles. Tota la programació es pot consultar a www.santjulia.ad