Notícies


L’atleta marroquí Abdeslam Louah guanya per cinquena vegada la cursa Sant Silvestre

L’atleta marroquí Abdeslam Louah guanya per cinquena vegada la cursa Sant Silvestre

El marroquí Abdeslam Louah ha guanyat per cinquena vegada consecutiva la cursa Sant Silvestre per davant de Marcos Sanza. La popular carrera s'ha disputat aquest divendres al vespre pels carrers de la parròquia i per primer cop ha vist ampliat el recorregut en 1.100 metres en passar els participants pel Túnel de la Tàpia.

En total, els prop de 1.000 inscrits han completat 3.300 metres des de la sortida del centre comercial Sant Eloi fins a la plaça de la Germandat. L’atleta magrebí, que recentment ha fitxat pel CE Sant Julià, ha cobert el traçat amb un temps de 9 minuts i 49 segons, només tres menys que Sanza. Tots dos han superat còmodament el tercer classificat Agustí Roc. En categoria femenina, la victòria ha estat per a Anna Bové, seguida de Leonor Font i Esther Arias.

L’ex-atleta Víctor Martínez, un dels organitzadors de la prova, ha assegurat que el nou recorregut de la prova va tenir força acceptació i es pensa repetir l’any vinent. Al final, tots els participants van rebre la tradicional panera i la recaptació va anar a parar a mans de Càritas parroquial, com en l’edició del 2013.