Notícies


Ireneu Esteve i el seu entrenador,Joan Erola, atenen els mitjans després dels bons resultats al Mundial

  • Ireneu Esteve i  el seu entrenador,Joan Erola, atenen els mitjans després dels bons resultats al Mundial
  • Ireneu Esteve i  el seu entrenador,Joan Erola, atenen els mitjans després dels bons resultats al Mundial

Ireneu Esteve i Joan Erola, en una roda de premsa com estan vivint aquests dies en els quals el corredor està aconseguint resultats inesperats, per sobre dels objectius fixats al principi de la temporada.

El tècnic del Club La Rabassa-Naturlandia ha recordat l'aposta decidida del Comú per aquest club quins fruits ja espoden apreciar a hores d'ara. En els 8 mesos que Erola porta amb l'Ireneu Esteve, ha vist com el jove atleta és capàç de créixer davant els grans reptes. Amb els resultats assolits, el corredor aspira a convertir-se en un termini de dos o tres temporades en corredor de Copa del Món.

Molt somrient, Ireneu Esteve ha explicat que té per endavant dues copes d'Europa, en els quals li agradaria quedar en el top 15 i un campionat d'Espanya. El corredor del Club La Rabassa-Naturlandia ha recordat els bons moments que ha viscut en el Mundial d'Almaty -Kasahjstan- on va situar-se en 8è i 12è lloc en unes proves en les quals esperava poder estar en el grup del 30 primers. Ha explicat que un conjunt de factors, a més del bon entrenament, el van portar a aquests llocs destacats en la classificació.