Notícies


“Fred”, de l’ENA, arriba als escolars del país

  • “Fred”, de l’ENA, arriba als escolars del país
  • “Fred”, de l’ENA, arriba als escolars del país

Més de 350 alumes de 3r i 4t d’ESO del país prendran part, els propers 22 i 23 de febrer, a la representació de l’obra “FRED” de l’Escena Nacional d’Andorra. Gràcies a aquesta iniciativa del ministeri d’Educació, els joves es podran fer una idea de com vivia la gent d’Andorra durant la II Guerra Mundial. En concret, l’espectacle narra l’angoixa que pateix una família de començament dels anys 40 que es veu obligada a amagar a una família de refugiats jueus a casa seva. No saber qui són, per què fugen, què els passarà si algú ho descobreix i per què els alemanys els volen morts, provoca un daltabaix que treu el millor i el pitjor de cadascú, fent florir els instints més bàsics i secrets que feia anys que estaven amagats.

El text va guanyar el “Premi de Teatre 50è Aniversari Crèdit Andorrà 2015”. La direcció va a càrrec del mateix autor, Agustí Franch. L’interpretaran Irina Robles, Joel Pla i Joan Hernàndez. La música va a càrrec de Jofre Bardagí i el disseny de llums el signa el guanyador del Max, David Bofarull.

Les representacions seran el dia 22 a les 10.30h i a les 12.30h i el 23 a les 10h i a les 12h al teatre Comunal d’Andorra la Vella.