Notícies


Els sis nous membres del Consell d’Infants prenen possessió del càrrec

  • Els sis nous membres del Consell d’Infants prenen possessió del càrrec
  • Els sis nous membres del Consell d’Infants prenen possessió del càrrec
  • Els sis nous membres del Consell d’Infants prenen possessió del càrrec

Jan Majoral Mir, Aina Queiros Cardoso, Paula Vidal Pallerola i Lucia Dias Romano, de l’Escola Francesa i Enzo i Arlet Romero Serrano, de l’Escola Andorrana han pres possessió dels càrrecs com a consellers del Consell d’Infants en una sessió que ha tingut lloc aquest dilluns a Casa Comuna.

La higiene, els accessos per a persones amb discapacitat i la cura per la natura han estat, entre d’altres, les principals propostes de treball que els nous electes han exposat als cònsols Josep Majoral i Mireia Codina i a diversos consellers que es trobaven entre el públic. En relació a les peticions fetes pels joves consellers, el cònsol ha manifestat que “s’adapten perfectament a la problemàtica de la parròquia perquè moltes de les queixes que rebem per part de la ciutadania van en aquesta línia”.

Majoral també ha assegurat que “és important que els nens s’impliquin i que nosaltres siguem capaços de donar-los aquesta possibilitat”. De fet, en els mateixos termes s’ha expressat la presidenta d’Unicef, Laura Álvarez que ha també ha assistit a la sessió. Ella i el consol major han signat el Memoràndum per renovar la insígnia de Ciutats Amigues de la Infància que Sant Julià de Lòria va obtenir el  2017.

En un altre ordre de coses i ja fora de l’ordre del dia del Consell d’Infants, els cònsols han lliurat a Unicef el xec amb la recaptació del torneig de pàdel solidari que una vintena de treballadors i polítics del Comú van disputar dissabte passat amb motiu del Dia Mundial de la Infància.