Notícies


Els Madretomasa tanquen aquest dimarts el cicle musical dels Vespres a la plaça Sant Roc

Els Madretomasa tanquen aquest dimarts el cicle musical dels Vespres a la plaça Sant Roc

La programació dels Vespres d’estiu, pel que fa a la música, conclou aquest dimarts a la nit amb el concert que el grup Madretomasa oferirà a partir de les deu del vespre a la plaça Sant Roc.

Els andorrans, que inicialment eren un quartet integrat per Oriol Vilella, Fano Pallarès, Josu Adánez i Àlex Moldes, han incorporat recentment els teclats de Tato Bartumeu i aquest serà el primer concert en què actuaran tots plegats. El baixista Àlex Moldes explica que la proposta d’aquest vespre serà “una recopilació de temes” des de la creació de la banda al 2010 fins el darrer treball en el qual, al rock que defineix el seu estil musical, han sumat notes country. Aquest porta el nom de Blackstone i ha estat enregistrat a les instal·lacions de Fuig d’estudi, a Ponts on la banda pensa tornar per gravar el que serà el seu primer llarga durada. Moldes comenta que Madretomasa és un grup format per afició i diversió i com que tots treballen i tenen fills és complicat dedicar-se més. “Sovint ens conviden a tocar a locals privats fora d’Andorra, però t’ho has de muntar tu tot i ho fem més per romanticisme que no pas perquè ens surti a compte”, assegura el baixista. Pel que fa a tocar en el cicle dels Vespres, Àlex Moldes explica que és diferent que fer-ho en un local on algú pot estar prenent alguna cosa sense que sigui necessari haver de parar atenció a la música.

En aquest sentit, comenta que “com que estaran pendents de nosaltres, intentarem fer el que fem sempre però depenent de la resposta del públic, ens adaptarem”.