Notícies


El Consell d'Infants exposa les seves propostes als cònsols

El Consell d'Infants exposa les seves propostes als cònsols

Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil i Manel Torrentallé han rebut els membres del Consell d’Infants a l’edifici del Molí del Comú de Sant Julià de Lòria. La trobada es fruit de l’oferiment que va fer la cònsol major durant la constitució del Consell d’Infants del curs 2014-2015 que va tenir lloc el passat mes de novembre.

Durant la reunió els infants han exposat diverses propostes, entre elles que hi hagi wi fi gratuït a tota la parròquia, més competicions de futbol i de bàsquet, un camp de gespa artificial al parc infantil del Prat Gran i que hi hagi més presència de guàrdies urbans a la cruïlla de l’avinguda Verge de Canòlich amb la carretera de la Rabassa. El cònsol menor ha anunciat que s’està treballant en un projecte per oferir més activitats lúdiques i esportives als infants a la plaça de la Germandat, aprofitant el tram de l’avinguda Verge de Canòlich que es tanca a la circulació, entre el carrer de Casa Comuna i el carrer Doctor Palau.

 Ara, els membres del Consell d’Infants treballaran totes aquestes propostes. La gran novetat d’aquesta edició és la posada en marxa del blog http://consellinfants.blogspot.com, on els escolars poden intercanviar idees, conèixer informació d’utilitat per als nens i nenes i debatre les propostes que es facin a les reunions del Consell.