Notícies


El Comú recupera l’organització del Tomb Lauredià que tindrà lloc el proper dissabte 1 de juny

  • El Comú recupera l’organització del Tomb Lauredià que tindrà lloc el proper dissabte 1 de juny
  • El Comú recupera l’organització del Tomb Lauredià que tindrà lloc el proper dissabte 1 de juny
  • El Comú recupera l’organització del Tomb Lauredià que tindrà lloc el proper dissabte 1 de juny

Després d’uns anys en què el Tomb Lauredià s’enquadrava en el festival esportiu Somlòria, el Comú en recupera l’organització i com sempre la caminada popular no competitiva estarà integrada per tres recorreguts adaptats a diferents edats. El més llarg constarà d’14 quilòmetres, el mitjà de  9 i el curt de 4 i tots sortiran de la plaça de la Germandat el proper dissabte 1 de juny en diferents franges horàries.

El circuit llarg, de 14 km amb un desnivell positiu de 1.035 metres, passarà per Coll de Jou, camí de Rocafort, Sant Martí de Nagol, Sant Serni de Nagol, camí de la Solana, Aixirivall, camí del Mas, Sant Romà d’Auvinyà i arribarà de nou a la plaça de la Germandat.

Els que escullin el circuit mitjà recorreran Coll de Jou, camí de Rocafort, Sant Martí de Nagol, Sant Serni de Nagol i camí de la Solana amb un desnivell de 735 metres. I el circuit més fàcil, de 4 km, serà el curt que sortirà del mateix indret i anirà fins a Sant Cerni de Nagol i camí de la Solana amb 325 metres de desnivell.

“L’objectiu és oferir una activitat esportiva familiar que, a la vegada, permeti als participants descobrir els camins de muntanya de la parròquia”, ha explicat el conseller d’Esports, Marc Ferré. Com a novetat, s’han organitzat diferents activitats culturals que tindran també lloc a la plaça de la Germandat i aniran a càrrec de l’Esbart Laurèdia.

Tothom que vulgui participar al 9è Tomb Lauredià ja es pot inscriure per 10 euros que inclouen el wellcome pack i poder dinar en l’arrossada que tindrà a la finalització de la prova. Per a més informació, es pot consultar info@eltomblauredià.com o al web www.tomblauredia.com