Notícies


El Comú de Sant Julià de Lòria se suma a la Setmana Europea de l’Esport amb múltiples activitats per a totes les edats

  • El Comú de Sant Julià de Lòria se suma a la Setmana Europea de l’Esport amb múltiples activitats per a totes les edats
  • El Comú de Sant Julià de Lòria se suma a la Setmana Europea de l’Esport amb múltiples activitats per a totes les edats
  • El Comú de Sant Julià de Lòria se suma a la Setmana Europea de l’Esport amb múltiples activitats per a totes les edats

En el marc de potenciar la parròquia com a destinació de turisme esportiu, LAUesport, la Llar de Lòria i els Departament de Turisme i Gestió i Desenvolupament de Persones (GDP) del Comú de Sant Julià de Lòria tenen previst organitzar diverses activitats coincidint amb la Setmana Europea de l’Esport que comença el 23 de setembre i es prolongarà fins el dia 30 del mateix mes. Turisme difondrà vídeos d’esportistes destacats del país i de fora, amb continguts sobre la conscienciació de l’esport i dels bons hàbits. Son audiovisuals de curta durada d’entre 30 segons i 1 minut.
 
De la seva banda LAUesport està oferint la matrícula gratuïta al llarg del mes de setembre i també té previst dur a terme les següents accions:
 
Entrada gratuïta, cada dia, a una activitat diferent tant del pac de matí com de tarda. Una activitat cada dia a la zona funcional del nou gimnàs (alguns dies a les franges de matí, fins les 14 h, i d’altres a la franja de tarda, a partir de les 17 h). Pel que fa als infants, donaran accés gratuït a aquelles activitats que tinguin capacitat d’inscripció, ja que hi ha algunes que ja han arribat al límit. Igualment, comunicaran a les seves xarxes cadascuna d’aquestes activitats, així com un comunicat inicial de la Setmana Europea de l’Esport indicant que faran activitats i ofertes al llarg de la mateixa.
 
La Llar de Lòria organitzarà una escapeland per la parròquia el dia 27, una sessió d’aquagym a Caldea l’endemà, un taller de ioga el dia 29  i ja el dia 30 una caminada amb tres nivells de dificultat per la Ruta del Ferro d’Ordino. GDP organitzarà unes sessions de pràctica de pàdel, en les que bàsicament els participants podran practicar entre ells segons el seu nivell. I finalment, un torneig de pàdel entre tots els inscrits.
 
Les sessions de pràctica es faran en diverses franges horàries de dissabte a dimarts i el torneig es durà a terme dimecres, dijous i divendres. Els horaris aniran de les 10 del matí a les 10 del vespre i les franges de pràctica s’acordaran entre els participants. Tots els interessats, podran fer la inscripció al departament de GDP a partir de les 8 hores del dijous dia 22 de setembre.
 
A fi de donar ressò a les activitats, des del Comú s’ha fet una crida esportistes d’alt nivell amb la finalitat que difonguin el programa des dels seus canals de comunicació. Entre ells, l’ex entrenador d’handbol del Barça, Xavier Pascual; l’ex jugador, Enric Massip; l’ex ciclista, Joaquim “Purito” Rodríguez; i els esquiadors de fons, Irineu Esteve i Carola Vila.