Notícies


Dos nois i una noia esdevenen finalistes del I Concurs de cuina per a infants

Dos nois i una noia esdevenen finalistes del I Concurs de cuina per a infants

Martí Cabanes, Nil Correia i Gina del Rio són els tres finalistes del I Concurs de cuina per a infants organitzat pel Comú de Sant Julià de Lòria amb la col·laboració de xefs de prestigi i un crític gastronòmic.

En un acte que ha tingut lloc aquest diumenge a la cota 1.600 de Naturlandia, el jurat integrat per la catalana Mireia Anglada que ha col·laborat amb El Bulli i El Celler de Can Roca; el reboster i xef d’El Celler d’en Toni, Guille Cervera i Antoni Sasplugas i el xef del restaurant Can Manel, Carles Flinch, així com el crític gastronòmic, Joan Berenguer van determinar que el xarrup d’espinacs amb patates al forn amb romaní, mel i botifarra negra; el risoto amb bolets i carxofa i l’hamburguesa del país amb salsa especial elaborats per Cabanes, Del Rio i Correia, respectivament han merescut passar a la final que es durà a terme el 14 de desembre igualment a la cota 1.600 amb motiu de La Marató de TV3 que enguany està dedicada a les malalties del cor.

Abans, aquest proper cap de setmana amb motiu de la fira de Santa Llúcia, els tres aspirants al triomf final participaran en un espectacle-demostració de figures de xocolata a càrrec de Guille Cervera amb l’objectiu de subhastar-les i aportar la recaptació a la iniciativa de la televisió catalana. A banda dels tres plats premiats, el jurat va atorgar una menció especial per a les salsitxes de frankfurt despentinades que va cuinar la Canòlich Giribet.