Notícies


La pròxima exposició de la sala Sergi Mas mostrarà imatges de dos centres penitenciaris de Catalunya

La bellesa inhòspita és el títol de la darrera exposició que acollirà la sala Sergi Mas aquest any i que mostrarà un conjunt de fotografies captades per la fotògrafa Laura Gálvez-Rhein en els centres penitenciaris de Can Brians i Wad-Ras. La mostra tindrà un mes de durada i s’inaugurarà el 9 de novembre amb un total de 23 imatges. És producte d’un conveni entre el Comú, el ministeri de Cultura i Esports i la Fundació Setba.
 

Més informació

La 30a edició d’Els Pastorets serà una recopilació audiovisual i es projectarà a la sala Sergi Mas en 18 passis

Enguany, Els Pastorets arriben a la 30a edició i des del Departament de Cultura han preparat una actuació molt especial. Tenint en compte l’esforç titànic que es va fer l’any passat en què es van representar a Escaldes degut a l’incendi del Centre cultural, i que les obres de reconstrucció no estan del tot finalitzades, es va optar per la idea de fer una pel·lícula que recollís moments de les edicions ja representades i de les quals l’arxiu comunal en conserva còpies.

Més informació

Un llibre d’entrevistes amb 45 padrins i padrines recull testimoni directe de com era el Sant Julià de fa dècades

Més d’un centenar de padrins de la parròquia ha omplert a vessar aquesta tarda la sala Sergi Mas per assistir a l’acte de presentació del llibre Fem Memòria. Es tracta d’un recull de 45 entrevistes a persones de la tercera edat de Sant Julià de Lòria que tenen 80 o més anys i que expliquen en el llibre les seves vivències personals relacionades amb la família, l’amor, la feina.

Més informació