Notícies


Trastoy i Fernández mostren en un documental l’experiència viscuda en l’assalt al Kanchenjuga

La sala Sergi Mas ha acollit aquest dijous al vespre una nova xerrada dins del cicle de conferències de Turisme Esportiu i de Benestar en què els alpinistes Domi Trastoy i Gonzalo Fernández han presentat un documental sobre l’expedició que van fer el passat mes d’abril al Kanchenjunga, un cim de 8.568 metres d'altura, que és el tercer més alt del planeta i que malauradament no van poder coronar per ben poc per una errada de logística.
 

Més informació

La Sergi Mas acull l’exposició La Bellesa Inhòspita que mostra imatges de dues presons catalanes

La bellesa inhòspita és el títol de la darrera exposició que acull la sala Sergi Mas aquest any i que mostra un conjunt de fotografies captades per la fotògrafa Laura Gálvez-Rhein en els centres penitenciaris de Can Brians i Wad-Ras. Aquesta tarda s’ha inaugurat amb la presència dels cònsols, Josep Majoral i Mireia Codina, l’artista i la directora de la fundació Setba, Cristina Sempere que promou la mostra juntament amb el Govern i el Comú.
 

Més informació

El III Premi Musical Lauredià comença amb altes expectatives per la gran qualitat dels 22 aspirants

La parròquia acull per tercera vegada el Gran Premi Musical Lauredià, un concurs internacional dirigit a solistes on enguany s'hi presenten músics de nou nacionalitats. El certamen, organitzat conjuntament entre el comú de Sant Julià de Lòria i l'escola de música Harmonia amb el suport del Govern, se celebrarà al llarg del proper cap de setmana, durant el qual els 22 participants escollits oferiran una mostra de les seves habilitats a Casa Comuna.

Més informació