Notícies


L’ordinació per gestionar la Vall del Madriu continua bloquejada i tres comuns ho atribueixen a la posició del d’Escaldes

El Comú d’Escaldes-Engordany continua bloquejant l’aprovació definitiva de l’ordinació per gestionar de forma conjunta el territori de la Vall del Madriu Perafita-Claror. Això és el que pensen els consols menors d’Andorra la Vella i Encamp, David Astrié i Jean-Michel Rascagneres i el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral.

Més informació

Els Comú vol reduir l’incivisme d’alguns propietaris de gossos i iniciarà una campanya de control amb sancions als infractors

El Comú iniciarà properament una campanya de control sobre els animals de companyia davant la manca de civisme d'alguns propietaris. Així doncs, els agents de circulació verificaran que els gossos estiguin inscrits al cens caní, que vagin lligats als espais públics, que portin morrió si són de raça perillosa, que facin les seves necessitats als pipicans, que els propietaris recullin els excrements i que ruixin amb aigua els orins.
 

Més informació

Conveni a tres bandes per instal·lar parquet i tanques a la pista de LAUesport per poder practicar esports amb patins

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral; la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i la presidenta de la Federació Andorrana de Patinatge (FAP), Carmen Santamaría han signat aquest migdia un conveni mitjançant el qual el Govern cedeix al Comú la xifra de 130.000 euros per instal·lar parquet i tanques perimetrals a la pista poliesportiva de LAUesport.
 

Més informació