Notícies


El Consell d’Infants insta el Comú a convocar un concurs d’embelliment floral del balcons obert a tots els lauredians

En el marc del projecte d'embelliment de Sant Julià de Lòria que el Consell d'Infants promociona durant aquest curs, l’ens escolar ha instat el Comú a posar en marxa el Concurs de Balcons, una iniciativa que té com a objectiu premiar les millors fotografies que es publiquin a Instagram de balcons i finestres de la parròquia amb plantes, flors i guarniments florals.

Més informació

Naturland estrena noves activitats a la Cota 1600 en vistes a l’estiu i inaugura l’allotjament de la Borda de Conangle

Naturland comença una nova temporada d’estiu el pròxim 1 de juliol amb noves activitats que diversifiquen l’oferta ja existent. La gran novetat a la Cota 1600 serà una tirolina de corbes, La Forest Line, que transcorre entre els arbres del bosc, de 500 metres de llargada. A la mateixa zona hi haurà una nova àrea lúdica de xarxes elàstiques penjades als arbres, anomenat Circuit Esquirol; així com un trineu en sec, l’Sklide, una instal·lació amb 4 carrils per lliscar, i el Tubbing, com a principals novetats destacades.

Més informació

El Comú aprofita l’entrega dels premis del concurs de punts de llibre per lliurar també guardons de la Fira de Sant Jordi

La cònsol menor, Mireia Codina acompanyada de la consellera de Cultura, Sonia Carrillo, la de Social, Maria Servat i la de Turisme i Esports, Diana Sáncgez han lliurat aquesta tarda els premis de la 27a edició del Concurs de punts de llibre, acte que també ha servit per fer entrega dels guardons del concurs de microrelats de Sant Jordi i d’un xec a Càritas parroquial relacionat amb una activitat que es va desenvolupar durant la fira.

Més informació