Notícies


La II edició del FESTAC obre les portes amb un gran ventall d’espectacles i amb la convicció d’estar plenament consolidat

El Festival de teatre al carrer (FESTAC) ha encetat aquest divendres la segona edició amb prop d’una vintena de propostes i amb la convicció d’estar plenament consolidat. En aquest sentit, la cònsol menor, Mireia Codina, encarregada d’inaugurar la mostra juntament amb la directora executiva, Manoli Perpiñán, va assegurar que "Sant Julià de Lòria es referma com la parròquia de la cultura".
 

Més informació

El nou parc infantil del Prat Gran serà una realitat a mitjans de novembre i l’espai tindrà importants novetats

A principis de la present setmana han començat els treballs de remodelació del parc infantil del Prat Gran que, si es compleixen els terminis previstos, estarà enllestit cap a mitjans del mes de novembre. La corporació té un pressupost aproximat de 400.000 euros i més enllà d’atendre a una necessitat de canvi, també va ser una de les demandes que els membres del darrer Consell d’Infants van posar a sobre de la taula.
 

Més informació

El GEL celebra un retrobament amb una exposició i un dinar de germanor a la cota 2.000 de Naturland

El GEL (Grup d’Esplai Lauredià) ha celebrat aquest dissabte una jornada de retrobament amb una exposició i un dinar de germanor a la cota 2.000 de Naturland. La mostra recull tota una sèrie de documents de l’entitat creada al 1988 quan un grup d’adolescents de la parròquia vinculats a activitats organitzades per la rectoria, va proposar al llavors mossèn, Agustí Romero organitzar esdeveniments d’oci i ser ells mateixos els monitors.
 

Més informació