Notícies


La Festa Major oferirà tota mena d’actes adreçats a tots els públics i repetirà els focs amb un espectacle de drons

La Festa Major de la parròquia, que se celebrarà del 28 de juliol a l’1 d’agost, tancarà els espectacles una mica més tard que els anys postpandèmia i repetirà l’espectacle de drons que l’any 2022 ja va substituir els tradicionals focs artificials. Tot i ser més cara, es tria per aquesta opció per respectar la contaminació acústica.
 

Més informació

La Fira del Vehicle d’Ocasió tanca amb mig centenar de cotxes venuts, aproximadament un 30% de l’exposició

La Fira del Vehicle d'Ocasió de Sant Julià de Lòria ha posat punt final a la cinquena edició amb un balanç més que positiu. Així ho ha assegurat el cònsol major lauredià, Josep Majoral, qui ha informat que, aproximadament, cada concessionari ha venut una mitjana de quatre ocinc vehicles exposats. "Amb total s'han venut una cinquantena de vehicles", ha celebrat el mandatari, xifra que suposa un terç del total de l’exposició. 
 

Més informació

Torna el cicle d’activitats A Ritme d’Estiu adreçades a totes les edats i repartides per diversos indrets de la parròquia

El cicle d’activitats A Ritme d’Estiu, hereu dels antics Vespres d’Estiu tornen a partir del proper dilluns 3 de juliol. En una roda de premsa celebrada al Jardí de l’Antiga Fàbrica Reig, la cònsol menor, Mireia Codina ha recordat que “és una oferta molt variada amb activitats de tota mena” que es podran gaudir a diferents indrets de la parròquia. D’aquesta manera, l'acabada d'inaugurar plaça Rocacorba se suma enguany als diferents escenaris on tindran lloc les activitats del cicle.
 

Més informació

La majoria explica en la darrera reunió de poble que el deute comunal s’ha reduït a la meitat en la present legislatura

El Comú de Sant Julià de Lòria tancarà el mandat actual havent reduït el deute amb el qual es va trobar el desembre del 2019 a la meitat. Així ho va assegurar el cònsol major, Josep Majoral, durant la reunió de poble que ha tingut lloc aquest dimarts a la sala Sergi Mas per fer balanç de les accions dutes a terme per la corporació durant el darrer any. Concretament, Majoral ha posat en relleu que quan l’actual majoria va assumir el mandat hi havia un deute acumulat d'uns 13 milions d'euros, el qual es veurà reduït fins als 7,5 a finals de legislatura.

Més informació