Notícies


El Comú posa en marxa una prova pilot de micromobilitat amb patinets elèctrics

El Comú i els responsables de l’aplicació Muvif han tancat un acord per tal de desenvolupar a Sant Julià de Lòria una prova pilot de micromobilitat a través de l’ús de patinets elèctrics. La parròquia vol ser capdavantera en matèria de sostenibilitat i des de la corporació s'espera que amb l'inici d'aquesta prova es pugui recollir una bona base de dades que englobi els circuits que fan els ciutadans, la durada dels trajectes o les ubicacions on es deixen els patinets un cop s'acaben d'utilitzar, per tal de “fer baixar aquesta petjada de carboni que tant perseguim”, ha dit el cònsol major Josep Majoral.

 
 

Més informació

Els Pastorets tindran una funció més de les quatre habituals per poder arribar a més espectadors

Si amb la situació sanitària que estem vivint ja és una fita poder oferir una representació teatral amb totes les garanties, fer-ho amb Els Pastorets és una obra d’orfebreria combinada amb la precisió d’un mestre rellotger. Com és sabut, l’obra de Folch i Torres destaca per la gran quantitat d’actors que hi ha apareixen i per això haver-la mantingut en el calendari de la Temporada de Teatre cobra encara més valor. En aquest sentit, s’ha fet una aposta audiovisual perquè, per mantenir intacta l’essència de l’obra,  aparegui a l’escenari molta gent però no de forma presencial. 
 

Més informació

El Comú dissenya un nou format per poder celebrar els actes tradicionals de les festes de Nadal i Reis

Seguint la línia d’organitzar els esdeveniments adaptats a la realitat sanitària, el Comú de Sant Julià de Lòria ha dissenyat un format especial per poder celebrar els actes més tradicionals de les festes nadalenques com ara l’arribada del Pare Noel o el lliurament de les cartes als Reis d’Orient. “En aquests moments és complicat organitzar de forma diferent actes d’unes festes tradicionals que de tota la vida s’han celebrat d’una mateixa manera”, ha assenyalat la cònsol menor Mireia Codina.
 

Més informació