Notícies


El III Premi Musical Lauredià comença amb altes expectatives per la gran qualitat dels 22 aspirants

La parròquia acull per tercera vegada el Gran Premi Musical Lauredià, un concurs internacional dirigit a solistes on enguany s'hi presenten músics de nou nacionalitats. El certamen, organitzat conjuntament entre el comú de Sant Julià de Lòria i l'escola de música Harmonia amb el suport del Govern, se celebrarà al llarg del proper cap de setmana, durant el qual els 22 participants escollits oferiran una mostra de les seves habilitats a Casa Comuna.

Més informació

La pròxima exposició de la sala Sergi Mas mostrarà imatges de dos centres penitenciaris de Catalunya

La bellesa inhòspita és el títol de la darrera exposició que acollirà la sala Sergi Mas aquest any i que mostrarà un conjunt de fotografies captades per la fotògrafa Laura Gálvez-Rhein en els centres penitenciaris de Can Brians i Wad-Ras. La mostra tindrà un mes de durada i s’inaugurarà el 9 de novembre amb un total de 23 imatges. És producte d’un conveni entre el Comú, el ministeri de Cultura i Esports i la Fundació Setba.
 

Més informació

La 30a edició d’Els Pastorets serà una recopilació audiovisual i es projectarà a la sala Sergi Mas en 18 passis

Enguany, Els Pastorets arriben a la 30a edició i des del Departament de Cultura han preparat una actuació molt especial. Tenint en compte l’esforç titànic que es va fer l’any passat en què es van representar a Escaldes degut a l’incendi del Centre cultural, i que les obres de reconstrucció no estan del tot finalitzades, es va optar per la idea de fer una pel·lícula que recollís moments de les edicions ja representades i de les quals l’arxiu comunal en conserva còpies.

Més informació