Notícies


La pluja d’aquests darrers dies dona una treva i permet celebrar un Aplec de Canòlich amb un temps agradable

Amb les pluges dels darrers dies, sobretot la gran quantitat d’aigua que va caure el divendres 24, es va generar una certa incertesa sobre el temps que faria aquest dissabte en què tenia lloc el tradicional aplec de Canòlich. La veritat és que sense fer massa calor, el temps ha aguantat i el Santuari ha tornat a acollir centenars de persones que com sempre han arribat a peu, ja sigui pel camí o bé per la carretera, o en vehicles particulars per venerar la Mare de Déu i patrona de la parròquia.

Més informació

Tot a punt per l’Aplec de Canòlich

Com cada dissabte darrer del mes de maig, tot està a punt al Santuari de Canòlich per retre homenatge a la patrona de la nostra parròquia. Aviat han començat els primers pelegrins a pujar pel camí o bé per la carretera, mentre d’altres ho fan en cotxe o moto. A les deu hores està prevista la primera missa i un parell d’hores més tard la gran cerimònia oficiada per mossèn Pepe Chisvert acompanyat d’altres capellans.
 

Més informació

Un laboratori de la parròquia obté un segell que els permet fer assajos clínics d’alt nivell i que a Espanya només té una empresa

Espanya és un país amb quasi 48 milions de persones i és la quarta economia de la Unió Europea. Doncs bé, només una empresa espanyola té la distinció GMPs que acredita les normes de bona fabricació que atorga l’Agència Espanyola del Medicament i que és la que ha obtingut recentment el laboratori Cellab radicat des de fa deu anys a la parròquia de Sant Julià de Lòria.

Més informació