Notícies


La Sala Sergi Mas acull un acte per commemorar el Dia Mundial del Refugiat amb testimonis directes d’Ucraïna i Síria

La sala Sergi Mas de la Casa Comuna de Sant Julià de Lòria s'ha obert per commemorar el Dia Mundial dels refugiats i la seva història que porten al darrere. Sota el títol "Andorra, país d'acollida. Compartint experiències", el ministeri d'Afers Socials ha volgut donar a conèixer la campanya d'enguany centrada en la cançó del cantautor Quim Salvat "Entre fronteres".

Més informació

El Comú mirarà d’implicar el comerç de la parròquia per teixir una xarxa àmplia d’establiments de turisme sostenible

Sant Julià de Lòria va esdevenir fa uns mesos la primera parròquia d’Andorra en obtenir la Label Biosphere com a destí de turisme sostenible atorgada per l’Institut de Turisme Responsable. Ara, el Comú fa un pas més i vol implicar a part del teixit comercial de la parròquia a fi que els establiments susceptibles de ser objectiu turístic passin a formar part de la xarxa.

 

Més informació

Adam Raga s’emporta la primera màniga de la prova del mundial de trial però Toni Bou reacciona i guanya la segona

El que a priori semblava una lluita per veure el desempat que hi havia en la classificació general del mundial de trial entre Toni Bou i Jaime Busto, va tenir dissabte un convidat especial. I no un qualsevol. L’experimentat pilot d’Ulldecona Adam Raga va fer un recorregut extraordinari el dissabte i es va imposar per davant de Bou i un sorprenent Jeroni Fajardo en la segona cita del mundial.

Més informació