Notícies


La parròquia es prepara per acollir la prova del Mundial de trial amb la sostenibilitat en el mateix pla que la vessant competitiva

Aquest cap de setmana es disputa a Sant Julià de Lòria la segona prova del calendari del Campionat del Món de trial on un cop més el respecte pel medi natural i la sostenibilitat se situen en el mateix pla que la vessant competitiva. Així ho han manifestat vuit dels pilots que a partir de demà dissabte es disputaran la victòria en una roda de premsa conjunta organitzada per la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) a LAUesport.

Més informació

El parc del Prat del Senzill acollirà a partir del setembre un nou equipament adreçat als joves que van en bicicleta i monopatí

Un pump track -pista bomba en anglès- és un circuit creat inicialment per bicicletes BMX, la construcció del qual, amb salts i peralts, permet fer voltes al circuit sense pedalar mitjançant una tècnica que aprofita la inèrcia del cos bombejant amunt i avall. Doncs bé, a partir del setembre, el parc infantil del Prat del Senzill acollirà un equipament com aquest que s’ubicarà on anteriorment estava la Cala Laurediana amb un cost aproximat de 130.000 euros.
 

Més informació

La Sala Sergi Mas acull els treballs del curs 23/24 de l’Escola d’Art que és el número quaranta de l’entitat

La sala Sergi Mas acull des d’aquest dijous l’exposició L’art en la tècnica que representa el recull anual dels treballs dels alumnes del curs 23/24 i que és una mostra que s’exposa cada final de periple. Però enguany, es dona la circumstància que aquest curs que acaba representa el quarantè de la història i per això s’ha aprofitat també l’acte per homenatjar els impulsors.

Més informació