Notícies


El Mundial de trial compleix enguany 50 anys i Sant Julià de Lòria acollirà la segona prova entre els dies 7 i 9 de juny

El Campionat del món de trial aterra novament a Sant Julià de Lòria on es disputarà la segona prova de la 50a edició. La cursa constarà de dues mànigues que es disputaran al llarg del cap de setmana del 7 i el 9 de juny i seran puntuables per a les categories Trial GP, Trial 2 i Trial 3. En aquesta edició 2024, que va començar al Japó el passat 18 de maig, el Mundial tindrà set proves que es disputaran en set països i dos continents. Japó, Andorra, Itàlia, Alemània, Bèlgica, França i Espanya seran les nacions on es decidirà el campió del món del 2024.

Més informació

La pluja d’aquests darrers dies dona una treva i permet celebrar un Aplec de Canòlich amb un temps agradable

Amb les pluges dels darrers dies, sobretot la gran quantitat d’aigua que va caure el divendres 24, es va generar una certa incertesa sobre el temps que faria aquest dissabte en què tenia lloc el tradicional aplec de Canòlich. La veritat és que sense fer massa calor, el temps ha aguantat i el Santuari ha tornat a acollir centenars de persones que com sempre han arribat a peu, ja sigui pel camí o bé per la carretera, o en vehicles particulars per venerar la Mare de Déu i patrona de la parròquia.

Més informació

Tot a punt per l’Aplec de Canòlich

Com cada dissabte darrer del mes de maig, tot està a punt al Santuari de Canòlich per retre homenatge a la patrona de la nostra parròquia. Aviat han començat els primers pelegrins a pujar pel camí o bé per la carretera, mentre d’altres ho fan en cotxe o moto. A les deu hores està prevista la primera missa i un parell d’hores més tard la gran cerimònia oficiada per mossèn Pepe Chisvert acompanyat d’altres capellans.
 

Més informació