Notícies


Naturland presenta la temporada d’hivern apostant per la sostenibilitat i amb l’objectiu de popularitzar l’esquí nòrdic

Naturland presenta una nova temporada d'hivern plena de novetats entre les quals destaca: l'SNOW SCOOTER, rutes guiades sobre la neu pels camins de la Rabassa en uns nous patinets elèctrics. Aquesta activitat es podrà fer conjuntament amb les MOONBIKES (moto elèctrica monoplaça), de manera que els grups i famílies podran triar entre diferents tipus de vehicles elèctrics per fer l’activitat.
 

Més informació

El Comú ha reduït en un 17% les emissions de CO2 en tres anys

El Comú de Sant Julià de Lòria ha reduït en un 17% les emissions de CO2 en un període de 3 anys. Així ho ha explicat el cap de projectes de Bomosa, José Gismero en dir que el càlcul s’ha fet en base al total de les emissions que provenen del Comú: és a dir, les de les calderes, vehicles comunals i les derivades dels aires condicionats i del consum elèctric.
 

Més informació

El 16é Consell d’Infants comença a caminar després de la presa de possessió dels nous membres

Després de les eleccions del passat 13 de novembre, Casa Comuna ha acollit aquesta tarda la sessió constitutiva en presència dels cònsols, mestres de l’Escola Andorrana i Francesa i d’altres autoritats. Així, els consellers triats en representació del primer centre educatiu son Naia Talàs i Chloé Rajadell que se sumen a Èlia Talàs i Pau Torra que continuen el seu mandat. Per la banda francesa, els electes són Lorién Blanco, Tanit Molí Sam Turné i Valeria López.

Més informació