Notícies


Zumba, reflexologia podal, sardanes i català, les novetats de les activitats per a la gent gran de la Llar de Lòria

La consellera de social, Paqui Barbero, ha presentat les activitats de caire lúdic, esportives, noves tecnologies i culturals que s’iniciaran el mes d’octubre i clouran al juny de l’any vinent a la Llar de Lòria. Gairebé un centenar de padrins han assistit a la presentació de les activitats que, com a novetat d’aquest curs, incorpora la zumba, la reflexologia podal, sardanes i curs de català.

Entre l’oferta hi trobem ioga, introducció a la informàtica, taller de telèfon mòbil, taller de xarxes socials i internet, memòria, taller de fotografia digital i retoc fotogràfic, taller de powerpoint, coral, teatre, manualitats, musical mix, i punt i costura per a infants (aquest darrer és intergeneracional i els infants aprenen l'art de la costura de la mà de les àvies més hàbils). També s’impartiran classes d’escacs, country, pintura tèxtil i campionat de parxís i rummikub.

Tot plegat, més d’una vintena d’activitats perquè la gent gran de la nostra parròquia puguin gaudir i al mateix temps aprendre amb el reguitzell de propostes que s’han preparat per aquest any. Tal com ha explicat Barbero, des del Comú “estudiem les propostes que ens fan arribar els nostres avis” i per això les opcions d’activitats s’adapten al que ells volen.

La majoria de les activitats són gratuïtes, menys ioga, memòria, manualitats, zumba, country, escacs i pintura tèxtil, que tenen un cost de 15 euros el trimestre. D’altra banda, reflexologia podal tindrà un preu especial de 10 euros la sessió. Hi poden participar totes les persones majors de 60 anys, ja que aquestes activitats formen part del programa  d’embelliment actiu. D’aquesta manera, quan es jubilen ja coneixen l’entorn i l’ambient de la Llar de Lòria. La tarda ha finalitzat amb un berenar per a tots els assistents.