Notícies


Sessió extraordinària Consell de Comú 18 de maig

Aquest dijous a la tarda s’ha celebrat una sessió extraordinària del Consell de Comú de Sant Julià de Lòria. S’ha aprovat l’acte ordinària del 13 de febrer i l’extraordinària del 15 de març. A més, s’ha modificat un article dels estatus de la societat Sasectur SAU i de l'Escola Bressol Laurèdia. Així, s'ha aprovat per unanimitat que als consells d’administració d’ambdues societats hi intervingui un membre de l’oposició.

A més, s’ha procedit a l’aprovació de l'arrendament de la muntanya de Francolí, com ja és tradicional en les sessions de Consell de Comú. El preu de sortida del lloguer és pels propers dotze mesos. El seu arrendador, que desitjava renovar el dret d'ús de la muntanya, ha proposat el preu de 300 euros, quedant així fixat el preu de l'adjudicació.

Amb tots els vots a favor, durant la sessió s’ha aprovat un crèdit extraordinari i suplement de crèdit, finançat amb partides del pressupost. Aquesta modificació ha tingut lloc a causa d’un canvi de partida, segons han indicat fonts comunals.  

Finalment, s’ha aprovat la delimitació amb terreny comunal de la Riberola de Casa Colltort.