Notícies


Sant Julià tanca un cap de setmana excepcional com a capital mundial del trial

La plaça de la Germandat s'ha convertit aquest cap de setmana en l'escenari pel qual han desfilat els millors pilots de trial del món, en el marc de la prova per al Campionat del Món que la parròquia ha acollit per 35a vegada.

Pilots i espectadors compartien espai durant la classificació de les diferents categories, trialGP, trial 2 i trial125, que enguany ha trencat amb la tradició a la qual estava acostumat el públic andorrà: Toni Bou perdia el lideratge després de sis anys en favor d'Adam Raga, que s'ha endut el podi. 

Tot i que Toni Bou i el vencedor de dissabte, el basc Jaime Busto, han anat igualats a punts durant la jornada, finalment ha estat qui anava en tercera posició, Raga, qui s'ha apuntat el triomf.

Els campionats han estat, sens dubte, un dels principals atractius del calendari d'oci i esport d'aquest cap de setmana i ha arribat a aplegar a l'entorn de 4.500 persones, entre dissabte i diumenge. Aquesta era, de fet, la previsió que esperava el comú, segons ha apuntat el conseller d'Esports Lauredià, Pere Pràxedes. El conseller ha assegurar que els entrenaments i les classificacions han estat una constant amb la presència d'aficionats que no han volgut perdre l'oportunitat de veure els millors de ben a prop.