Notícies


Obertes les inscripcions per apuntar-se al ‘Laboratori de les arts’ del juliol

El Departament de Cultura del Comú de Sant Julià, l’Escola Líquid Dansa, l’Espai de música moderna i l’Animal Escola de teatre posen en marxa la iniciativa ‘Laboratori de les arts’ per quart estiu consecutiu sobre la temàtica “Invasió extraterrestre”. El projecte consisteix en un combinat d’activitats formatives en arts plàstiques, dansa, música i teatre, del 3 al 7 de juliol, de les 9.30 a les 18 hores. Els participants trien una activitat segons la seva predilecció, tot i que al llarg de la setmana tenen contacte amb les altres activitats. 

Les activitats van adreçades a infants d’entre 6 i 12 anys i es faran al Centre cultural i de congressos lauredià. Les places són limitades i les inscripcions ja estan obertes i es podran formalitzar fins al 16 de juny al Centre de cultura i de congressos lauredià, al telèfon 744044 o bé enviant un correu electrònic inscripcions.cccl@comusantjulia.ad

El preu de les activitats formatives és de 100 euros, amb un 10% de descompte per als germans i un 5% de descompte per als residents a la parròquia de Sant Julià de Lòria.