Notícies


Juanma Casero i Irina Robles dirigiran la 24a edició d’’Els Pastorets’

'Els Pastorets' enguany arriben a la 24a edició a Sant Julià de Lòria i al capdavant de la direcció estaran Juanma Casero i Irina Robles. D’una banda, Irina Robles coneix ‘Els Pastorets’ des de les diferents perspectives de l’espectacle i, per l’altra, Juanma Casero aportarà una lectura fresca, nova i sense prejudicis del text de Josep Maria Folch i Torres.

En l’edició d’enguany es realitzarà el càsting per a totes les persones, a partir de 5 anys, que es vulguin adherir al projecte, que tindrà lloc el divendres 15 de setembre, de les 18 a les 20 hores i el dissabte 16 de setembre, de les 10 a les 14 hores, a l’Auditori Rocafort del Centre cultural i de congressos lauredià.

Casero ha destacat que s’aposta per un estil clàssic, familiar i emotiu que ajudi a l’espectador a tornar-se a emocionar amb la màgia d’’Els Pastorets’. De la seva banda, Robles ha fet una crida a la població, ja que necessiten perfils molt diversos, des d'infants, joves, avis, i fins i tot famílies senceres.

El conseller de Cultura, Josep Roig, que també ha estat present a la roda de premsa de presentació, ha assegurat que s’han decantat per una direcció renovada amb una vessant pedagògica.

‘Els Pastorets’ han comptabilitzat, durant les vint-i-tres darreres edicions, gairebé 25.200 espectadors, principalment d'Andorra, i assoleixen l'objectiu de donar-se a conèixer fora de les nostres fronteres. Sota la direcció d’un equip de professionals com directors, il·luminador, tècnic de so i equip de producció, més de 150 persones entre actors, acomodadors, maquinistes i personal de vestuari, entre d’altres,participen de forma altruista per oferir al públic un espectacle entranyable i tradicional.

En total es faran quatre representacions. S’estrenarà el 26 de desembre a les 20 hores, i el 30 de desembre i el 6 i 7 de gener es farà a les 18 hores.

El preu de l’entrada és de 10 euros i es podran comprar a l’Àrea de Cultura, al Centre cultural la Llacuna (tel. 730 037), l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella (tel. 730 003), el Centre cultural i de congressos lauredià (tel. 744 044), a la taquilla del teatre des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle o bé a www.morabanc.ad/entrades.