Notícies


Irineu Esteve, 11è als 15km clàssics de la Copa d’Europa

Irineu Esteve ha disputat avui la segona cita de la Copa d’Europa de Seefeld, una cita decisiva per al fondista. Esteve ha estat 11è en la cursa de 15 km clàssics amb un temps de 43.36,2, a 1.28,7 del guanyador, l’italià Maicol Rastelli. Després de la cursa d’avui, la classificació general de la Copa d’Europa queda amb l’italià Sergio Rigoni líder amb 458 punts i   Irineu Esteve segon amb 448 punts.

Demà diumenge correrà els 15 km persecució amb la ferma intenció de finalitzar la Copa d’Europa en la millor posició possible tenint en compte que és el seu primer any sènior i que ha demostrat una molt bona evolució al llarg de la temporada. Ha aconseguit posicionar Andorra en les primeres places de l’esquí de fons continental. Amb el tècnic, Joan Erola, al capdavant la campanya esportiva 2016-2017 passarà a la història com una de les més positives mai viscudes amb un dels esportistes andorrans lluitant colze a colze amb els màxims exponents de l’esquí de fons europeu i mundial.

Carola Vila, per la seva banda, ha finalitzat 26a en la cursa dels 5 km clàssics, amb un temps de 17.51,7, a 2.04,5 de la vencedora, l’italiana, Anna Comarella. La prova ha comptat amb una participació de 41 esquiadores. Demà disputarà els 10 km persecució en la categoria júnior femenina.